Waarom Boefproof?

Wist je dat een nieuwe smartphone, tablet of laptop honderden euro’s waard is? Een interessante prooi voor veel dieven! Wekelijks worden er honderden smartphones, tablets of laptops gestolen. Daarom is het verstandig om jouw device Boefproof te maken.

Bescherming tegen diefstal is heel eenvoudig. Maak je device onbruikbaar voor de dief. Deze kan het device dan niet meer terugzetten naar de fabrieksinstellingen zodat het device onverkoopbaar wordt. Ook voorkom je hiermee dat de dief bij je gegevens kan. Bijvoorbeeld jouw foto’s en mail.

Je device eenvoudig waardeloos maken

Het waardeloos maken van je smartphone, tablet of laptop  na diefstal is heel eenvoudig. De meeste devices hebben anti-diefstal functies. Hiermee kun je:

  • je smartphone, tablet of laptop op afstand terug vinden;
  • de gegevens van je smartphone, tablet of laptop wissen;
  • je smartphone, tablet of laptop blokkeren.

Maatschappelijk effect Boefproof smartphones, tablets en laptops

Als gebruiker heb je er belang bij dat je smartphone, tablet of laptop een onaantrekkelijk doelwit is voor dieven. Als veel gebruikers hun device  Boefproof maken, wordt straatroof en diefstal van smartphones, tablets en laptops niet meer interessant voor dieven. Dit heeft een groot maatschappelijk effect.